yangın kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında duman ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek bağırsakin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlır. Bu malzemelerin tarafı gün, yangın kapıları çoğu kez özel şümul ve kapı menteşeleri üzere diğer yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Ayrıca geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve bakım teamüllemleri esnasında kullanıcılara gerçek kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın güvenliği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha şiddetli evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara anında kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını katkısızlayacak konstrüksiyonda olmalıdır.

Asıl özelliği yangına metanet olan yangın bapları, çok koca sıcaklıktaki yangınlara müsteniden insanoğluın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul emin bir şekilde birçokmalarını katkısızlar ve herhangi bir yangın takkadak binadan tam çıkış dâhilin kullanılması gerekir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Binalarda muayyen standartlarda belde alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları içermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu partner standarda uyması gerektiği görülmektedir.

1 mm veya henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına nazaran çok daha uygun ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kabil yükselmekı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın yükselmekı da 4000 TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde hikâye yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü amerikan bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sebebiyle kapı yalnızca bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye sağlanabilir.

Kullanılan kapı fitili ciğerin duman sızdırmazlık şpeşı yoksa elan soylu erki kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlamlanabilir.

Report this wiki page